Dobrodošli na našu web stranicu!

Potrudit ćemo se što bolje prikazati svoje pse, naš uzgoj te Vas što bolje upoznati sa dogo argentino pasminom, našim planovima i ciljevima budućeg rada.

Uzgajačnica El Rey de las Pampas je u vlasništvu Josipe Šmit & co.

Najiskrenije se nadamo da ćemo planskim radom, korištenjem najboljih pasa, provjerenog i dokazanog genetskog potencijala, te vrhunskom selekcijom u suradnji sa vrhunskim poznavateljima i našim dragim prijateljima, dati doprinos i ostaviti upečatljiv trag u pasmini.

Ono sto već sad znamo je da će svi psi koji budu korišteni u uzgoju imati snimku kukova, uredne uzgojne dozvole itd. Svi naši štenci, prije nego nas napuste i krenu u nove domove, su tetovirani, cijepljeni i zdravi. Jako smo ponosni na svoje štence jer su uzgojeni sa puno ljubavi i pažnje, te jaku važnost pridajemo tome u kakve ruke odlaze. Ako ste zainteresirani da dodate El Rey de las Pampas štene svojoj obitelji, slobodno nam se javite, mi ćemo naći vremena da porazgovaramo s Vama o vašim željama i mogućnostima, te o tome da li je dogo argentino pasmina prava za vas.

Zahvaljujemo se svima na toplim riječima potpore, savjetima i dobrim željama za budućnost.

Veselimo se svemu što će nam ova pasmina donijeti i nadamo se da ćemo skupa s vama doseći naš cilj, i uzgojiti tipične, zdrave i ponosne predstavnike svoje pasmine.

Josipa & co.